~ Si Kecil Membesar ~

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 30, 2009

Trip to KEDAH

26122009 - 29122009

jam 9.00pg 26122009...semua ahli berkumpul di kedai mamak Azwath,Equine..
Breakfast isi perut dlu...igt kereta je ke nk isi minyak...hahaha




Hari pertama...
Perjalanan makan angin relax2 dalam keadaan 100km/j...
singgah mandi-manda @Lata Kinjang, Perak pada pukul 1.30ptg...
lunch take away KFC yg di beli @hentian Tapah...
lps makan, mandi dan betapa neutralkan ion2 negatif...hehehe
jam 4.30ptg...perjalanan diteruskan...

tiba di destinasi @Pendang pada pukul 9.30mlm...
mkn malam dan penginapan di taja oleh Makcik Iza...


.


Hari ke-2..
jalan2 ke padang besar cari door gift utk wedding mokcik ain n Mr setsuna...
lebih kurang 2jam setengah kami gerak ke Gua Kelam...
nasib x menyebelahi kami, x dpt msk gua sbb lawatan ke dalam gua ditutup pd jam 5.30ptg...
kereta api utk masuk ke dalam Gua pun belum beroperasi...
namun....masih boleh berposing2 kat depan pintu gua...hehehe






Hari ke-3..
Berkhelah @Pantai Merdeka..
lunch sama2 dan seberang ke Tanjung Dawai menaiki bot...
jalan2 @Tanjung Dawai cari buah tangan utk dibawa ke KL..







Hari Terakhir..
bertolak jam 9.00pg...
breakfast nasi lemak ubi...huh! jakun betul budak2 ni....xpenah makan...
apa pun enjoy ur meal tajaan oleh makcik Iza..

oooppppsss...
sebelum balik ke KL...
kami singgah dlu posing2 kat sawah...snap2 gambar...
memandangkan budak2 ni jakun tgk sawah...
budak bandar la katakan...kuang3..





1 comments:

d.O.n.A.t said...

cantik la gbr kt bendang.. payung yang mahal tu.. berkaler-kaler pelangi.. leh pinjam payung tak?? hihihi