~ Si Kecil Membesar ~

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 9, 2011

mood rajin sket dah dtg

feuwww...feeuwww...dah berabuk dah laman sesawang aku...hikhikhik
apa nk buat di serang penyakit malas....

xtahu nk tulis mula dr mana...
hmmmm..
kt ckp psl baby lah....menarik sket...
semalam g check up...doc scan dan ukur lilit sumua bagai..
alhamdulillah baby sihat dan berat pun dah cecah 1kg....
alhamdulillah....

sebelum ni risau gak..
asal jumpa org je....tanya berapa bulan dah?...dan bila aku ckp 6bln lbh....
jawapan yg aku terima "keciknya perut...aku dlu bla...bla..bla..."
risau gak aku mana la tau kot2 aku ni xcukup makan ke hapa ke...
lain2 org lain2 gaya kan...hehehehe

lain kali jgn dgr sgt ckp org....buat serabut je....apa pun rujuk tempat yg betul...
next month last check up kat klinik Jameaton kot...
sbb doc dah nk buat surat, contact dgn HUKM menyatakan aku nk deliver di sana...
InsyaAllah ada rezeki aku deliver di HUKM...
Dr Jameaton ckp layanan staf sana ok, dia pun suka bersalin disana...

bila doc ckp mcm tu br aku sedar...
aku ada lg lbh kurang 2 bln lbh nk bersalin...
cepat jgk kan...rs takut tu belum ada lg..
tp rs xsbr tu ada dah....hihihihi
lagi dok usha2 brg baby lg rs best...mcm xpercya dah nk jd mak org aku ni...


bird or burger?
yg ni dah tau dah...tp rasia dlu...suprise...hakhakhak...


1 comments:

d.O.n.A.t said...

wan, welcome to d club ibu.. hehe